Griekse kipwrap

Wij hebben vanavond genoten van deze heerlijk Griekse kipwrap.
Eenvoudig te bereiden!

Ingrediënten:

  • 1 komkommer
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 2 tenen knoflook
  • 300 gram kipfilet
  • Tortillawraps
  • Halve krop ijsbergsla
  • Smeerkaas 20+
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze:

Was de komkommer en schaaf deze met de kaasschaaf in plakjes. Meng dit samen met de Griekse yoghurt, 2 geperste teentjes knoflook, peper en zout tot een Tzatziki.
Snijd de ijsbergsla in lange repen.
Snijd ook de kipfilets in lange repen en meng dit met 2 el olijfolie en peper en zout in een kommetje.
Bak de kipfilet gaar.
Verwarm de tortilla’s zoals aangegeven op de verpakking.
Smeer smeerkaas aan de binnenkant, beleg met kip, 1 volle lepel tzatziki en met de ijsbergsla.

 

Myrna

Eén reactie Verberg reacties

Reageer

css.php