0 0
Brioche voor de broodbakmachine

Deel op social media:

Of je kunt de link kopiëren en delen

Ingrediënten

500 gram Bloem
1 zakje Gedroogde gist
10 gram Zout
50 gram Witte basterdsuiker
50 gram Zachte roomboter
1 Ei
2 zakjes Vanillesuiker
250 ml Melk

Recept opslaan

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Brioche voor de broodbakmachine

Heb je een broodbakmachine? Bak een heerlijk brioche met dit recept!

Uitgelicht:
  • Bakken
  • Brood
Keukens:
  • Makkelijk

Ingrediënten

Uitleg

Delen

Het is jammer dat ik de geur niet mee kan sturen in dit bericht. Ik weet zeker dat je anders dit brood meteen zou gaan bakken, mits je een broodbakmachine hebt 🙂

Stappen

1
Klaar

Voeg alles in de broodbakmachine, als je een stand hebt voor brioche/zoet brood stel je deze in.
Heb je deze stand niet, kies je het normale programma met zachte korst.

Recept reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit recept, gebruik onderstaand formulier om een review te schrijven
vorige
Stroopwafel monchoutaart
volgende
Penne met kip in groene pesto
vorige
Stroopwafel monchoutaart
volgende
Penne met kip in groene pesto

9 reacties Verberg reacties

Hier was ik nou precies naar op zoek. Op mijn broodbakmachine heet de stand ‘sandwich’, voor een zacht, smeuïg brood. Hij staat net aan, ik ben benieuwd. Dankjewel!

Beste Ilona,
Zelf gebruik ik altijd de goedkoopste bloem. Je zou kunnen proberen als pas de machine draait de gist toe te voegen zodat het meteen in contact komt met het zout. Dit kan de gist aantasten.

Reageer

css.php