0 0
Italiaanse courgettesoep

Deel op social media:

Of je kunt de link kopiëren en delen

Ingrediënten

Aantal personen:
4 Courgette
2 volle handen Basilicum
2 eetlepels Pijnboompitjes
2 Uien
2 tenen Knoflook
1 Groentebouillonblokje

Recept opslaan

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Italiaanse courgettesoep

Een heerlijke vegetarische Italiaanse courgettesoep

Uitgelicht:
  • Comfort
  • Gezond
  • Vega
Keukens:
  • 30 min
  • 4 Personen
  • Makkelijk

Ingrediënten

Uitleg

Delen

Deze courgette soep is met een paar pure ingrediënten makkelijk te bereiden.Met een paar ingrediënten zoals pijnboompitten en basilicum heb je al snel een typische groene pesto smaak aan je courgettesoep.
Een heerlijk receptje om mee te lunchen of als een maaltijd soep.

Stappen

1
Klaar

Bak de ui en de knoflook in een klein scheutje olijfolie in een pan tot de ui glazig wordt.

Snijd de courgette in blokjes en bak kort mee met de ui en knoflook.

2
Klaar

Voeg de basilicum en de pijnboompitten toe en het groentebouillon met 500 ml water.

Breng aan de kook en laat de soep 10 minuten koken.

3
Klaar

Pureer de soep met een staafmixer en breng evt nog op smaak met zout en peper.

vorige
Vegetarische pastasaus met aubergine en mozzarella
vorige
Vegetarische pastasaus met aubergine en mozzarella

Reageer

css.php