Italiaanse gehaktballetjes

Gehaktballetjes voor een borrelhapje of te serveren op een feestje.

Ingrediënten:

  • 500 gram gehakt
  • 1 ei
  • Paneermeel
  • Zout en peper
  • 5-8 zongedroogde tomaten
  • 20-30 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 1/2 theelepel knoflookpoeder
  • 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
  • 1 eetlepel pesto

Bereidingswijze:

Doe de 500 gram gehakt in een kom en voeg toe; 1 ei, paneermeel, zout en peper, zongedroogde tomaatjes in stukjes gesneden, Parmezaanse kaas, 1/2 theelepel knoflookpoeder, pesto en 2 theelepels gedroogde italiaanse kruiden.Meng dit alles goed door elkaar en maak er kleine gehaktballetjes van.
Bak de balletjes in olie of boter gaar in ongeveer 15 minuten, rondom goudbruin.

Ook lekker te serveren in tomatensaus met pasta!

Myrna

Reageer

css.php