0 0
IJs met warme perziken en honingsaus

Deel op social media:

Of je kunt de link kopiëren en delen

Ingrediënten

Aantal personen:
500 ml Slagroomijs
250 ml Sherry (cream)
3 eetlepels Honing
½ blik Perziken Ongeveer 8 helften
½ pak Cantuccini koekjes

Recept opslaan

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

IJs met warme perziken en honingsaus

Deze combinatie is zo lekker, dat wij er altijd even stil van worden!

  • 15 min
  • 4 Personen
  • Makkelijk

Ingrediënten

Uitleg

Delen

Een heerlijk toetje, waarin warme en koude ingrediënten bij elkaar komen op een bord.Dit recept komt uit de Allerhande Albert Heijn van Albert Heijn, bekijk het origineel hier

Stappen

1
Klaar

IJs uit vriezer halen en iets zacht laten worden

2
Klaar

Sherry met honing verhitten op hoog vuur en ca. 5 minuten laten inkoken

3
Klaar

Perziken schillen, in partjes verdelen en in sherry ca. 5 minuten meekoken

4
Klaar

Koekjes in stukjes hakken en door ijs scheppen

5
Klaar

IJs over vier borden verdelen en serveren met warme perziken en honingsaus

vorige
Pilav
Brioche broodbakmachine
volgende
Brioche voor de broodbakmachine
vorige
Pilav
Brioche broodbakmachine
volgende
Brioche voor de broodbakmachine

Reageer

css.php