Kipsalon

Kipsalon

Deze kipsalon is een heerlijke gezonde variant op de bekende kapsalon.

Recept voor 4 personen

Ingrediënten

  • 400-500 gram aardappels
  • 300 gram kipfilet
  • Shoarma kruiden
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • 1/2 komkommer
  • IJsbergsla
  • Geraspte kaas
  • Knoflooksaus

Bereiding

Als je verse aardappels gebruikt, schil deze en snijd in kleine blokjes. Kook de aardappeltjes in 5 min, laat ze hierna afkoelen.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de kipfilet in reepjes en kruid deze met de shoarma kruiden.
Bak de aardappels en de kipfilet (in verschillende pannen).
Voeg bij de kipfilet een gesneden ui en blokjes paprika en bak dit even mee.
Verdeel in de ovenschaal eerst de aardappels, hierover de kipshoarma en daarover de geraspte kaas.
Zet dit voor ongeveer 10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is.
Snijd intussen de komkommer, tomaat en sla fijn.
Als de ovenschaal uit de oven is, verdeel je de sla, tomaat en komkommer hierover en maak je het af met de knoflooksaus.
Serveer met extra sla, eet smakelijk!

IMG_9418

One thought on “Kipsalon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *