Spaghetti met romige kaas-speksaus

Dit recept is voor vier personen.

Ingrediënten:

  • 400 gram spaghetti
  • 6 tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 el olijfolie
  • 1 el azijn
  • 200 gram spekjes
  • 125 ml kookroom
  • 1 zakje gemalen belegen kaas (150 gram)

Bereidingswijze:

Kook de spaghetti beetgaar.
Maak de tomaten schoon en snijd ze in stukjes. Maak van de olie, azijn, peper en de helft van de knoflook (geperst) een dressing. Voeg de tomaten in de dressing.
Bak de spekjes uit en voeg de rest van de knoflook (geperst) toe en vak even mee.
Verwarm de kookroom en voeg beetje bij beetje de geraspte kaas toe, zodat de kaas smelt in de kookroom.
Laat de spekjes uitlekken en voeg deze toe aan de kaassaus.
Saus met wat verse peper op smaak brengen. Voeg de afgegoten spaghetti toe aan de saus.
Serveer met de tomaten salade.

Myrna

Reageer

css.php