Ingrediënten
-
160 gram Havermout
-
1 eetlepel Bakpoeder
-
3 eetlepels Koekkruiden
-
1 snuf Zout
-
3 Eieren
-
3 Bananen
-
50 gram Ongebranden noten
-
20 gram Rozijnen
Uitleg
Een heerlijk verantwoord tussendoortje zonder toegevoegde suikers en vetten. Door de koekkruiden krijgt dit bananenbrood de smaak van een ontbijtkoek.
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 180 graden. |
2
Klaar
|
Maak van de havermout havermeel. Dit doe je door de havermout in een keukenmachine fijn te malen tot je meel hebt. |
3
Klaar
|
Voeg daarna alle droge ingrediënten bij elkaar en roer dit goed door elkaar. |
4
Klaar
|
Voeg de ongebrande noten en rozijnen toe. Roer dit allemaal goed door elkaar. |
5
Klaar
|
Deze koek kan je heerlijk zonder schuldgevoel eten, misschien lekker een klein laagje boter erover, maar dat hoeft nog niet eens. |