0 0
Vanille ijs met aardbeiensaus

Deel op social media:

Of je kunt de link kopiëren en delen

Ingrediënten

Aantal personen:
4 bollen Vanilleijs
1 bakje Aardbeien
2 el Poedersuiker
Yoghurt

Recept opslaan

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Vanille ijs met aardbeiensaus

Heerlijk ijs met frisse aardbeiensaus

Uitgelicht:
    Keukens:
    • 10 min
    • 4 Personen
    • Normaal

    Ingrediënten

    Uitleg

    Delen

    Met zo’n mooi en lekker eenvoudig toetje steel je de show!

    Stappen

    1
    Klaar

    Pureer de aardbeien met een staafmixer en voeg poedersuiker toe.

    Verdeel de aardbeiensaus in 4 diepe borden.

    2
    Klaar

    Doe een bolletje vanille ijs in het midden van een bord.

    3
    Klaar

    Schep nu kleine schepjes yoghurt rondom het bolletje ijs.

    Zet een saté prikker in het midden van de yoghurt en draai met de klok mee, tot je weer uitkomt bij de yoghurt waar je begonnen bent.

    Een heel feestelijk toetje in een handomdraai op tafel!

    vorige
    Braadworstmacaroni
    volgende
    Zuurkool stamppot
    vorige
    Braadworstmacaroni
    volgende
    Zuurkool stamppot

    Reageer

    css.php