0 0
Rozijnen kaneelbrood

Deel op social media:

Of je kunt de link kopiëren en delen

Ingrediënten

240 ml Melk handwarm opwarmen
30 gram Boter zachte
430 gram Bloem
60 gram Suiker
1 tl Zout
2 tl Kaneel
1 zakje Gedroogde gist 7 gram
100 gram Rozijnen

Recept opslaan

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Rozijnen kaneelbrood

Een heerlijk recept voor een heerlijk rozijnenbrood

Uitgelicht:
  • Bakken
  • Brood
Keukens:
  • 125 min
  • Makkelijk

Ingrediënten

Uitleg

Delen

Dit recept is voor het bakken van een brood in een broodbakmachine.

Stappen

1
Klaar

Vul je broodblik (voor broodbakmachine) met alle ingrediënten. De rozijnen laat je nog even achterwege.
Zorg ervoor dat het zout en de gist nog niet met elkaar in aanraking komen.

2
Klaar

Zet je broodbakmachine aan op een basic brood en een zachte korstkleur.

3
Klaar

Wel ondertussen 100 gram rozijn in heet water. Giet ze af en haal ze even door de bloem (te voorkomen dat niet alle rozijnen onder in het brood zakken).
Na de signaaltoon van je broodbakmachine de rozijnen toevoegen.

4
Klaar

Nu hoef je alleen nog maar te genieten van de heerlijke geur van vers gebakken brood en wachten tot hij klaar is.

vorige
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
volgende
Sucadelapjes (draadjesvlees)
vorige
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus
volgende
Sucadelapjes (draadjesvlees)

Reageer

css.php