0 0
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Deel op social media:

Of je kunt de link kopiëren en delen

Ingrediënten

Aantal personen:
350 gram Tagliatelle
1 Ui
250 gram Champignons
1 pakje Spinazie ala creme
250 gram Gerookte zalm

Recept opslaan

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Een heerlijk bordje met tagliatelle en de perfecte combinatie van spinazie en zalm

Uitgelicht:
  • Comfort
Keukens:
  • 20 min
  • 4 Personen
  • Makkelijk

Ingrediënten

Uitleg

Delen

Spinazie en zalm, een perfecte combinatie.

Stappen

1
Klaar

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing.
Fruit de uien in een wok met 2 el olijfolie. Roerbak de champignons mee.
Voeg de spinazie toe.
Snijd de zalm in kleine blokjes of reepjes en voeg deze toe aan de spinaziesaus.
Verwarm de saus zachtjes door tot de zalm gaar is. Breng de saus eventueel nog op smaak met zout en peper.

2
Klaar

Schep de tagliatelle op in diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erover.

vorige
Bietenstamppot
volgende
Rozijnen kaneelbrood
vorige
Bietenstamppot
volgende
Rozijnen kaneelbrood

Reageer

css.php