Ingrediënten
-
750 gram Gehakt
-
2 Paprika
-
2 Ui
-
3 Tomaat
-
200 ml Crème Fraîche1 beker
-
200g Geraspte kaas1 zakje
-
1 krop IJsbergsla
-
1 potje Wrap sauszie foto onder bericht
-
1 zakje Kruidenmix voor wraps
-
1 pak Wraps
Uitleg
Wraps kan je op verschillende manieren klaar maken en kan je variëren met verschillende groentes, rauw of meegebakken met je gehakt. In dit recept bak ik de groentes mee, omdat ik dat handig vind met kinderen. Je kan ook goed de paprika en de ui rauw laten en deze op je gehakt leggen in de wrap.
Stappen
1
Klaar
|
Bak het gehakt rul in de pan en voeg wat peper en zout toe naar smaak. |
2
Klaar
|
Snijd de ui en paprika en voeg deze toe aan het gehakt en bak deze mee. |
3
Klaar
|
Als laatst voeg je potje saus en kruidenmix toe en bakje je dit even goed mee. Meestal laat ik het nog een paar minuutjes zachtjes pruttelen. |
4
Klaar
|
Snijd de tomaat en sla en doe dit in kommetjes en plaats deze op de tafel. Ook de kaas en crème fraîche zet je op de tafel, zodat iedereen zelf kan weten wat ze op hun wrap doen. |
5
Klaar
|
Warm de wraps op in de magnetron, ongeveer 30 seconden. |
6
Klaar
|
Smeer je wrap in met crème fraîche, beleg met bijvoorbeeld tomaat, sla, hierover het gehakt mengsel en top af met wat geraspte kaas. |
7
Klaar
|
Vouw of rol je wrap op, eet smakelijk! |
8
Klaar
|
Voeg voor extra variatie een blikje mais toe aan je gehakt, of zet deze ook in een schaaltje op tafel. |