0 0
Tarte tartin van peer

Deel op social media:

Of je kunt de link kopiëren en delen

Ingrediënten

Aantal personen:
4 plakjes Bladerdeeg
3 Peren Conferance
1 theelepel Kaneelpoeder
80 gram Suiker
2 el Water
4 tartelette vormpjes

Recept opslaan

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Tarte tartin van peer

Kleine taart met peer, tarte tartin toetje met ijs

Uitgelicht:
  • Bakken
Keukens:

Lekker als toetje met een bolletje ijs

  • 35 min
  • 4 Personen
  • Normaal

Ingrediënten

Uitleg

Delen

Heerlijk zijn ze deze kleine peren taartjes.

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2
Klaar

Schil de peren en snijd ze in blokjes. Voeg hieraan een theelepel kaneel toe en meng dit met de peer.

3
Klaar

Vet de tartelette vormpjes in met boter en verdeel de peer over de vormpjes.

4
Klaar

Smelt in een klein pannetje de suiker met het water tot er karamel ontstaat. Pas op dit is gloeiend heet!
Giet de karamel snel over de perentaartjes, het wordt snel hard.

5
Klaar

Leg het bladerdeeg over de tarte tartin peren taartjes en stop het een beetje in.

Bak in de voorverwarmde oven 20 minuten op 200 graden.

Recept reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit recept, gebruik onderstaand formulier om een review te schrijven
vorige
Romig vispannetje
volgende
Gevulde gehakt wraps
vorige
Romig vispannetje
volgende
Gevulde gehakt wraps

Reageer

css.php