Pasta met geitenkaas

Pasta met geitenkaas

Van de week zaten wij te kijken naar het programma: ‘Wie doet de afwas‘.
Wat een heerlijk programma!
We zagen dit recept voorbij komen, meteen uit proberen dan maar… Dit moeten we delen!
Wat is dit een eenvoudig en heerlijk recept, proberen maar!!

Voor 4 personen:

  • 300-400 gram penne
  • 80 gram rode pesto
  • Handvol pijnboompitten
  • 125 gram spekblokjes
  • 100-150 gram geitenkaas
  • Rucola
  • Honing/mosterd dressing

Bereiding:

Doe de pijnboompitjes in een koekenpan en laat ze bruin bakken.
Haal de pijnboompitjes uit de pan en bak de spekblokjes uit in dezelfde pan.
Kook ondertussen de penne, zoals aangegeven staat op de verpakking. Als de penne klaar zijn, giet je ze af en roer je de rode pesto er door.
Verdeel ondertussen de rucola over de borden en verdeel hier de honing/mosterd dressing over. Hierover verdeel je de penne.
Strooi de spekjes over de penne en brokkel de geitenkaas hierover. Maak af met pijnboompitjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *