IJs met warme perziken en honingsaus

Een heerlijk toetje, waarin warme en koude ingrediënten bij elkaar komen op een bord.
Deze combinatie is zo lekker, dat wij er altijd even stil van worden :).
Voor vier personen:

Ingrediënten:

  • 1/2 liter slagroomijs
  • 250 ml cream sherry
  • 3 eetlepels honing
  • 1/2 blik perziken (ongeveer 8 helften)
  • 1/2 pak cantuccini koekjes

Bereidingswijze:

IJs uit vriezer halen en iets zacht laten worden. Sherry met honing verhitten op hoog vuur en ca. 5 minuten laten inkoken. Perziken schillen, in partjes verdelen en in sherry ca. 5 minuten meekoken. Koekjes in stukjes hakken en door ijs scheppen. IJs over vier borden verdelen en serveren met warme perziken en honingsaus.

Dit recept komt uit de allerhande van albert heijn

Warme perzik ingredienten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *