Geitenkaas met honing en spek

Heerlijk als voorgerecht! Ook kan je de geitenkaasjes halveren en als borrel of tapashapje serveren!

Voor twee personen,

Ingrediƫnten:

  • Rolletje zachte geitenkaas (verdelen in 6 plakjes)
  • Ontbijtspek in ronde plakjes
  • Honing
  • Rucola
  • Balsamicoazijn

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd 6 stukjes van de geitenkaas, leg deze op een rond plakje ontbijtspek, en besprenkel dit met honing. Maak hier kleine pakketjes van.
Leg in een ovenschaal en bak deze 8 minuten op 180 graden in de oven.
Kook een flinke scheut balsamicoazijn in een klein pannetje en laat deze dikker worden, voeg hierbij een goede eetlepel honing. Zodra het de gewenste dikte heeft, zet je het vuur uit.
Verdeel over borden rucola en besprenkel dit met de balsamico dressing.
Serveer de geitenkaasjes over de rucola.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *